Kaikki artikkelit Tarvikkeet

Säilytyslokerot, taskut ja naulakot

18.1.2023

Matkalla on usein tarpeen pienille säilytyslokeroille.  Kokoontaittuvat kannelliset lokerot soveltuvat kaikkeen säilyttämiseen. Ohjaamoon saa erilaisia mukitelineitä tai konsoleita ja apupöytiä mukien, karttojen ja kynien säilyttämiseen. Säilytysverkot ja säilytysnarut ovat käteviä lehtien ja muiden kapeiden tavaroiden säilyttämiseen. Muoviset säilytyslokerot soveltuvat erityisesti saniteettitilojen tavaroiden säilytykseen. Keittiöön saa kromisia hyllyjä mm. mausteille.

Säilytystaskuja voidaan kiinnittää moneen paikkaan kuten ohjaamon penkkien selkämykseen, seinälle tai ovien sisäpintaan. Niitä on tehty myös kengille. WC-tiloihin saa avattavia toilettilaukkuja.  Pieniä lokeroita on myös erilaisten pientavaroiden säilytykseen. Noukkijalla saa vedettyä tavaroita takatallista kurottelematta.

Erilaisia naulakoita löytyy myös monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kiinnitystapoja naulakoissa on imukuppikiinnitys, tarrakiinnitys tai ruuvikiinnitys. Sisäovien karmin varaan kiinnitettäviä naulakoita on myös saatavana. Etuteltassa naulakoita saa kiinnitettyä myös telttaputkiin.